BannerLaatJeUitdagen

Ontdek Scouting en muziek
Scouting staat voor uitdaging en muziek maken is super leuk. Ben je ouder dan 7 jaar en heb je zin om muziek te maken bij een leuke vereniging? Word dan lid!

Muziekles
Als je nog geen instrument speelt, dan kunnen we je dat leren. Je mag zelf kiezen welk instrument je wilt bespelen: Momenteel hebben we de volgende instrumenten in onze bezetting: trombone, trompet, cornet, bariton, sousafoon, saxofoon en diverse slagwerkinstrumenten. Voor overige instrumenten, informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten
Naast muziek maken doen we ook andere leuke activiteiten samen. Als lid van scouting kan je bovendien deelnemen aan allerlei leuke regionale, landelijke en internationale activiteiten.

Instrument, uniform en lesmateriaal
Je krijgt het muziekinstrument, de bladmuziek en eventueel lesmateriaal te leen van de vereniging en ook het uniform wordt bekostigd door de vereniging. Zo houden we muziek maken voor iedereen betaalbaar.

Repetities
De Scouting Drumband Den Haag repeteert elke vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur in de gymzaal van basisschool De Kleine Keizer aan de Beethovenlaan 1 in Den HaagNatuurlijk mag je eens komen kijken hoe gezellig het is en hoe leuk je het vindt om met ons muziek te maken. Laat het ons van te voren weten en dan zorgen we dat je opgevangen wordt en er een instrument voor je klaar staat.

Kosten
Het lidmaatschap van de Scouting Drumband Den Haag kost €12,50 per maand. Dit bedrag moet maandelijks overgemaakt worden naar rekening NL59ABNA0972928413, te name van Scouting Drumband Den Haag.

Laat je uitdagen
Natuurlijk mag je eerst komen kijken hoe gezellig het is en hoe leuk je het vindt om met ons muziek te maken. Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden. Laat het ons van te voren weten via het contactformulier en dan zorgen we dat je opgevangen wordt en er een instrument voor je klaar staat.

No plugin selected!

Copyright © 2015 Scouting Drumband Den Haag. All Rights Reserved.